Πήρε Παμλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε Παμλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη ο οποίος αγωνιζόταν στην Κέρκυρα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Φούλαμ - Ντέρμπι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον Σιόντη, οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην επιθετικού της Κέρκυρας, άσου Γιώργου Παμλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ομάδας και της ενίσχυσης του δυναμικού της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΛΙΔΗ. Ο Γιώργος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, του Εργοτέλη, της Α.Ε.Λ. όπου ήταν δανεικός και της Κέρκυρας. Στην ομάδα του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 έτη και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

Στις πρώτες του δηλώσεις του στο pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας τόνισε πως είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα