Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανόλο...

Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανόλο...

Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανόλο...

bet365

Τις επόμενες μέρες, την εβδομάδα που διανύουμε, αναμένεται ένα ακόμη ραντεβού μεταξύ του αφεντικού της ΑΕΚ και του Σεβιγιάνου τεχνικού για το μέλλον της συνεργασίας τους...

Το θέμα του προπονητή δεν έχει κλείσει στην ΑΕΚ διότι απομένει μια ακόμη συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μανόλο Χιμένεθ... Δεν θα είναι η πρώτη κουβέντα μεταξύ τους αφού έχουν προηγηθεί συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών και απομένει μια ακόμη.

Αυτό έχει γίνει γνωστό (σ.σ.: το θέμα των συναντήσεων των δύο ανδρών) από τον ίδιο τον Σεβιγιάνο τεχνικό που έχει ξεκαθαρίσει, τόσο τη δική του επιθυμία να συνεχίσει στην Ένωση, όσο και εκείνη της διοίκησης της ΑΕΚ όπως του έχει εκφραστεί... Μάλιστα μετά το ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη ο Χιμένεθ είχε πει ότι «δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα»!

Ωστόσο όσο το θέμα είναι ανοιχτό τόσο θα επιτρέπεται να λέγονται και να γράφονται φήμες στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μανόλο στον πάγκο της ΑΕΚ και φυσικά θα συνοδεύονται με ονόματα. Εννοείται πως εκείνο του Ουζουνίδη και του Μιλόγεβιτς είναι και τα πιο εύκολα για... αρχή! Στην πραγματικότητα όμως όπως εξηγούν και οι μάνατζερ των δύο τεχνικών που αναφέρω παραπάνω δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον, έστω κάποια κρούση για τους πελάτες τους, από την ΑΕΚ.

Κι αυτή είναι η πραγματικότητα... Στην Ένωση έχουν προτεραιότητα τον Χιμένεθ και τρέχουν ήδη καιρό μαζί του τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Απομένει η συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Σεβιγιάνο κόουτς όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα. Προφανώς και όσο δεν έχουν πέσει υπογραφές είναι ανοιχτό το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι (το λένε και από την ΑΕΚ) δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση έστω σε μορφή εκδήλωση ενδιαφέροντος ή κρούσης σε κάποιον άλλον προπονητή από τη διοίκηση της Ένωσης!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα