ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 3-0 (pics & vid)

ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 3-0 (pics & vid)

bet365

Ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες», με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπαίνουν στο ματς σε κανένα σημείο του και να βλέπουν ήδη την επόμενη σεζόν!
Στα βροχερά Ιωάννινα ένας κακός Ολυμπιακός και δίχως καλές επιθετικές συνεργασίες αλλά και με αμυντικά προβλήματα (σ.σ. για ακόμα μία φορά) έχασε δίκαια με σκορ 3-0 από τον ΠΑΣ. Γκολάρα ο Κόντε και το πρώτο τέρμα του Τζημόπουλου στο τελικό 3-0. Φώναξαν για οφσάιντ από τον Ολυμπιακό στο τέρμα του Βιντάλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΜΕ ΙΓΚΟΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ Ο ΚΟΝΤΗΣ, ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΣ
Ο Κόντης σε διάταξη όπου είχε για πρώτη φορά βασικό φέτος στο πρωτάθλημα τον Ιγκόρ και βασικό και τον Τζούρτζεβιτς: Χουτεσιώτης κίπερ, Ιγκόρ δεξί μπακ, Ένγκελς και Σισέ στο κέντρο της άμυνας και Χατζισαφί αριστερά. Οι Ανδρούτσος και Ταχτσίδης στο κέντρο και τριάδα με Τζούρτζεβιτς, Φορτούνη και Βρουσάι πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Ο γηπεδούχος ΠΑΣ είχε τον εξής σχηματισμό: ο Βελλίδης τερματοφύλακας, Αποστολόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας, Τσικάρκσι στο αριστερό και ανάμεσά τους οι Σκόνδρας και Μιχαήλ. Τζημόπουλος και Γαρουφαλιάς στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Χαλκιαδάκη μπροστά τους. Ντόλοβατς και Νικολιάς στα άκρα με τον Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός για το πιο μεγάλο διάστημα του α' μέρους είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και πολύ καλές φάσεις. Στο 3' ο Ανσαριφάρντ είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 5' ο Ιρανός είχε πάλι καλή φάση από κοντά μετά από σέντρα του Ιγκόρ. Στο 11' ο Παπέ Σισέ ήταν σε θέση βολής αλλά κόπηκε στο... τσακ από τον Αποστολόπουλο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και σε καθόλου καλή κατάσταση λόγω της διαρκούς και δυνατής βροχόπτωσης. Ένας προβληματικός αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής που δυσκόλευε και τις 2 ομάδες. Οι Πειραιώτες πάντως απείλησαν ξανά με Παπέ Σισέ, Φορτούνη και Ταχτσίδη
ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ
Προς το τέλος του α' μέρους ο ΠΑΣ είχε δύο πολύ καλές στιγμές. Δοκάρι στο 40' από σέντρα Γαρουφαλιά (σ.σ. το στατιστικό της Λίγκας το έχει 'χρεώσει' πάντως στον Νικολιά) και μετά ο Κόντε σε κενή εστία να στέλνει έξω την μπάλα. Στο 44' ο Κόντε έκανε ένα σουτ που δεν έφυγε πολύ άουτ από το δεξί δοκάρι.
ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ 2-0 Ο ΠΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 2ο μέρος κατάφερε να βρει τα τρωτά αμυντικά σημεία του Ολυμπιακό και να... χτυπήσει 2 φορές. Την μία από κόρνερ του Αποστολόπουλου με τον Ένγκελς να χάνει τον σκόρερ Τζημόπουλο που έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Το 2-0 ήρθε στο 61' με πανέμορφο γκολ του Κόντε τον οποίο έχασε ο Ιγκόρ. Σέντρα του Νικολιά με τον άσο του ΠΑΣ να κάνει τρομερό τελείωμα για το γκολ. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ απείλησε πάλι με τον Κόντε στο 84'. Στο 86' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Μιχαήλ και προσπάθεια του Παπέ Σισέ να διώξει. Το δοκάρι από την στατιστική υπηρεσία 'χρεώθηκε' στον Μιχαήλ.
ΤΟ 3-0 Ο ΒΙΝΤΑΛ
Στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου σε μία φάση όπου ο Χατζισαφί ζήτησε επιθετικό φάουλ ο Μπουκουβάλας 'έσπασε' την μπάλα στον Βιντάλ που από κοντά έκανε το 3-0. Από τον Ολυμπιακό στην φάση αυτή φώναξαν και για οφσάιντ.
MVP: Ο Κόντε με την πολύ ωραίο τέρμα του και το γεγονός ότι απειλούσε διαρκώς και έκανε τόση προσπάθεια. Επίσης οι Νικολιάς και Γαρουφαλιάς έχουν κάνει ένα γεμάτο και καλό ματς για την ομάδα του ΠΑΣ. Ο πρώτος ήταν και στην φάση του 2-0.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο εκ των σκόρερ Τζημόπουλος. Κάνει το 1-0 και γενικά κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια. Εδώ μπαίνει και ο Βελλίδης για τις επεμβάσεις του στην αρχή.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Άμυνα και άξονας του Ολυμπιακού. Ειδικά οι Ένγκελς και Ταχτσίδης ενώ και ο Φορτούνης θα μπορούσε να είχε βοηθήσει παραπάνω. Αρνητικός και ο Τζούρτζεβιτς.
Η ΓΚΑΦΑ: Οι αντιδράσεις στα δύο γκολ του ΠΑΣ. Στο πρώτο ο Ένγκελς χάνει τον σκόρερ Τζημόπουλο και στο 2ο ο Ιγκόρ δεν μπορεί να σταματήσει τον Κόντε. Εδώ μπορεί να μπουν και οι χαμένες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του Ανσαριφάρντ.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Έγιναν λάθη κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι αλλά συνολικά ως εικόνα έχει κερδίσει το ματς η πιο καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός φωνάζει για την φάση του 3-0 για οφσάιντ. Ακόμα και εάν δεν είχε συμβεί αυτή η φάση έχανε με 2-0 και με τον ΠΑΣ να είναι σαφώς ανώτερος.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ένας ιδιαίτερα κακός Ολυμπιακός από το 40' και μετά δικαίως έχασε από τον αποφασισμένο ΠΑΣ που ήταν πιο ουσιαστικός και καλά στημένος επιθετικά. Από την στιγμή που οι Πειραιώτες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν μετά 'πλήρωσαν' ξανά τα αμυντικά τους λάθη. Στο α' μέρος πάντως ο αγωνιστικός χώρος λόγω της συνεχούς και δυνατής βροχόπτωσης δυσκόλεψε και τις 2 ομάδες.
ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ) και Κόντε.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος) και Ανσαριφάρντ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα