Ατρόμητος - Κέρκυρα 4-0

Ατρόμητος - Κέρκυρα 4-0

bet365

Φινάλε σε μια τρελή χρονιά με τον τρόπο που του άρμοζε έβαλε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 4-0 της Κέρκυρας στο Περιστέρι.

Ένα τρομερό πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο έφτασε στο τέλος του με μια εμφάνιση και νίκη όπως αρμόζει στην φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος! Οι Περιστεριώτες με δύο τέρματα του Ντάουντα κι ένα των Κωτσόπουλου, Ντιγκινί επικράτησαν 4-0 της υποβιβασμένης Κέρκυρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο τους για τα τέλη Ιουλίου στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League!

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μίροβιτς βρέθηκε στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα μπροστά του, τον Νάτσο δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Μπουσούλατζιτς και Βασιλακάκης ήταν στα χαφ, ο Μπρούνο στα αριστερά, ο Ντιγκινί στα δεξιά, ο Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης με τον Κωτσόπουλο λίγο πιο πίσω του.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης από την πλευρά του, κατέβασε την Κέρκυρα με 5-4-1. Ο Κουτζαβασίλης ήταν στο τέρμα, με τους Αντέτζο, Γρομητσάρη, Ιωάννου στα στόπερ, τον Σπίνουλα δεξιά και τον Λέκοβιτς αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κρητικός με τον Αρτυματά, ο Παμλίδης στα δεξιά, ο Κόντος στα αριστερά και ο Μυτίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Two men show!

Απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης ήταν ο Ατρόμητος από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Άλλωστε χρειάστηκε μόλις 6' για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα και ο Ντάουντα στο πρώτο δοκάρι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι δυο τους ήταν πρωταγωνιστές και στο 2-0 του Ατρόμητου. Νέα σέντρα από τον νεαρό μπακ, με τον Αφρικανό αυτή τη φορά από το δεύτερο δοκάρι να κάνει με κεφαλιά το 2-0 βάζοντας πρόωρα... τέλος στην αναμέτρηση, καθώς η υποβιβασμένη Κέρκυρα δεν έδειξε να έχει το παραμικρό ψυχολογικό απόθεμα για να αντιδράση.

Αυτός που θα μπορούσε να έχει σκοράρει ακόμα ένα τέρμα αντίθετα ήταν ο Ατρόμητος. Συγκεκριμένα, στο 37' ο Βασιλακάκης είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με ένα τρομερό σουτ την έστειλε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη.

Δύο δοκάρια και... 4-0

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης κι έφτασαν κοντά στο 3-0 στο 56', αλλά η κεφαλιά του Κωτσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Όμως, δεν έγινε το ίδιο και στο 59', όταν ο Κωτσόπουλος βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Όμως, ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε εκεί, βρίσκοντας και τέταρτο γκολ.

Συγκεκριμένα, ο αρκετά δραστήριος Μπρούνο, ανέβηκε από τα αριστερά κι έκανε το γύρισμα στον Ντιγκινί ο οποίος από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0. Από εκεί και πέρα, το μόνο που είχαμε ήταν μια φάση για την Κέρκυρα, με τον Γεωργακόπουλο να σουτάρει στο 88' και τον Χατζηισαΐα να κρατά πάνω στη γραμμή το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μιας και η προβολή του Ντάουντα στο 90' έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι!

MVP: Ντάουντα. Ο Αφρικανός, ίσως αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Ατρόμητου, και κατάφερε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα δύο γρήγορα τέρματα που σημείωσε. Πολύ ωραία τελειώματα και στα δύο γκολ, χάρισε στην ομάδα του ένα άνετο απόγευμα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Συνολικά η αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας. Ο Μαντζουράκης επέλεξε τρία στόπερ, αλλά σε κανένα από τα γκολ δεν μπόρεσαν να κάνουν το παραμικρό. Έχουν χάσει δυο φορές τον Ντάουντα και μία τον Κωτσόπουλο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Γιαννούλης. Ο Έλληνας μπακ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο επιθετικό κομμάτι! Έφτιαξε τα δύο γκολ του Ντάουντα και γενικά ήταν πολύ δραστήριος από τη μέση και μπροστά ενώ πίσω δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Παμλίδης στην φάση του 3-0, καθώς ξεχνιέται να τραβηχτεί και καλύπτει τον Κωτσόπουλο ο οποίος σκόραρε. Φυσικά δεν θα άλλαζε κάτι αν δεν τον κάλυπτε, απλά δεν θα ερχόταν το τρίτο γκολ εκείνη την στιγμή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ εύκολο ματς για τον διαιτητή της αναμέτρησης Ζαχαριάδη. Δεν χρειάστηκε να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση και η μόνη που δεν είναι ξεκάθαρη είναι ένα γκολ του Βασιλακάκη στο δεύτερο ημίχρονο που δεν μέτρησε για φάουλ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Όπως αναμενόταν ο Ατρόμητος είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι κι αποχαιρέτησε τον κόσμο του με ένα άνετο 4-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι έπαιξαν σαν να παίζουν ακόμα έναν... τελικό και έκλεισαν την χρονιά με μια από τις γνωστές τους καλές εμφανίσεις φέτος. Από την άλλη, το αντίο της Κέρκυρας στην κατηγορία ήταν πικρό και βαρύ, με τους «Φαίακες» να είναι ολοφάνερο πως έχουν το μυαλό τους ήδη στις διακοπές, καθώς ελάχιστοι από αυτούς που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (75' Μανδάς), Γιαννούλης, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (68' Στρούγγης), Κωτσόπουλος (68' Κυριακίδης), Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Μπρούνο, Ντάουντα

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Σπίνουλας (58' Ρόλε), Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Παμλίδης (71' Αναστασίου), Κόντος (80' Γεωργακόπουλος), Μυτίδης, Αρτυματάς, Λέκοβιτς

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα