Μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων (pics)

Μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων (pics)

bet365

Ο Τζημόπουλος πήγε στον ΠΑΣ παιδί και πλέον όλα δείχνουν πως θα κλείσει την καριέρα του στον «Αγιαξ της Ηπείρου»
Κάτοικος Ιωαννίνων έμεινε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, που αποτελεί μόνιμο στέλεχος της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΣ. Ο 33χρονος βρέθηκε στον «Αγιαξ της Ηπείρου» το καλοκαίρι του 2010 και έκτοτε βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων έζησαν στους «Ζωσιμάδες».
Πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, την καθιέρωση σε αυτή και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον όλα δείχνουν πως θα κλείσει την καριέρα του με τον «ταύρο» στο στήθος, όπου πήγε παιδί και αμυντικός χαφ και πλέον είναι οικογενειάρχης, διεθνής με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, παρολίγον Μουντιαλικός και στόπερ. Ας θυμηθούμε την πορεία του μέσα από κλικ που τη σημάδεψαν...
Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 παρουσιάστηκε ως νέος παίκτης του ΠΑΣ, στο πλαίσιο της ανανέωσης που γίνονταν στα Γιάννινα μετά τον τότε υποβιβασμό της ομάδας στη Football League.
Στις 13 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος και στο «Ελ Πάσο» ο ΠΑΣ επικράτησε της Καλλιθέας με 3-0.
Στις 2 Οκτωβρίου του 2011 σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ, στο 2-1 επί της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες»
Στις 23 Δεκεμβρίου του 2013 συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ, κόντρα στον Αρη.
Πρεμιέρα της σεζόν 2014/15 και ο ΠΑΣ φιλοξένησε τον Αστέρα. Πλέον θα λογίζεται ως στόπερ, καθώς ξεκίνησε κεντρικός αμυντικός και μάλιστα σκόραρε, στο 3-1 επί των Αρκάδων.
Στις 12 Μαρτίου του 2016 έφτασε τα 10 γκολ με τον «Αγιαξ της Ηπείρου», καθώς βρήκε δίχτυα στο 2-0 επί της Καλλονής στη Μυτιληνη.
Με τον Αρη φαίνεται πως κάνει... επέτειο, αφού κόντρα στους «κίτρινους» στις 28 Νοεμβρίου του 2017 συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα