Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-2

Gazzetta team
Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-2

bet365

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με τον Ουντότζι αλλά ο Σπιριντόνοβιτς δεν άφησε το παιχνίδι και με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο.

Ο Πλατανιάς έπαιζε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Πανιώνιος για την τιμή του. Μια ενδεχόμενη γκέλα των «κυανέρυθρων» από μία ομάδα που δεν συμπλήρωσε 18αδα για το συγκεκριμένο ματς μπορεί να μην στοίχιζε βαθμολογικά (άλλωστε το τρένο για την Ευρώπη είχε… σφυρίξει) αλλά θα ήταν πλήγμα για την τιμή του Ιστορικού. Κι όλα έδειχναν πως θα γινόταν η… γκέλα, αλλά τελικά υπήρχε Σπιριντόνοβιτς. Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου με δύο γκολ στο 76’ και στο 89’ γύρισε το γκολ το ματς μιας και ο Πλατανιάς είχε καταφέρει να προηγηθεί με τον Ουντότζι στο 61’.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Χωρίς να υπάρχει πραγματικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες το πρώτο 45λεπτο ήταν σα να μην έγινε ποτέ. Τελικές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και χωρίς σημαντική φάση. Ούτε για τον Πλατανιά (είχε στον πάγκο έξι παίκτες από τους οποίους οι δύο ήταν τερματοφύλακες), ούτε για τον Πανιώνιο ο οποίος είχε πολλές απουσίες αλλά και πάλι η εικόνα του δεν μπορούσε να δικαιολογήθει.

Ο ΟΥΝΤΟΤΖΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε ν’ αλλάζει κάτι. Στο πρώτο τέταρτο δεν έγινε το παραμικρό. Ωστόσο ο Ουντότζι αποφάσισε να ανάψει την σπίθα. Με κεφαλιά (μπροστά από τον Μπανανά) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ στο 61΄ με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος ν’ αποφασίσει να παίξει μπάλα και ν’ αντιδράσει.

Ο ΣΠΙΡΙΝΤΟΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
Κι αντέδρασε. Ο Γεσίλ μπήκε κι αυτός στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος έπαιξε φουλ επίθεση και τελικά βρήκε όχι μόνο το γκολ της ισοφάρισης αλλά κι αυτό της νίκης-ανατροπής. Πρώτα στο 76’ μετά το χαμένο τετ-α-τετ του Γεσίλ και το σουτ του Κόρμπου που κόντραρε πλάσαρε σωστά και ισοφάρισε. Και στη συνέχεια στο 89’ όταν πάλι από αριστερά με ωραίο σουτ νίκησε τον Κασωτάκη για το τελικό 1-2.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ

MVP: Ο Σπιριντόνοβιτς με δύο προσωπικά του τέρματα γύρισε το παιχνίδι μέσα σε ένα τέταρτο. Με γκολ στο 76’ και στο 89’ είναι ο πολυτιμότερος του αγώνα.
Αδύναμος κρίκος: Μπανανά. Κατάφερε να χάσει εναέρια μονομαχία από τον Ουντότζι και μάλιστα μετά από στημένη φάση! Και όχι μόνο την έχασε αλλά ο Πανιώνιος δέχθηκε και το γκολ.
Στο ύψος του: Ο Ουντότζι. Σε μία ομάδα παρατημένη βρήκε κίνητρο για το ματς κι έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά.
Η γκάφα: Η κακή απομάκρυνση με το πόδι του Κασωτάκη στο πλασέ του Γεσίλ που στη συνέχεια ήρθε το 1-1 από τον Σπιριντόνοβιτς.
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για την διαιτησία του Ευαγγέλου.
To ταμείο του gazzetta.gr: Σ’ ένα κακό παιχνίδι ο Πανιώνιος τελικά κατάφερε να γυρίσει το ματς μιας και ο Ουντότζι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να σώσουν την… τιμή τους και να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 18αδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και σίγουρα οφείλουν πολλά σε αυτό στον Σπιριντόνοβιτς.

Οι συνθέσεις:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55’ Πατράλης), Μάλσα, Κασαλίτσα (90’ Ντουαλά), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Καρυπίδης, Βάντερσον (49’ Σινγκ), Σαλάμ, Ενσικουλού
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72’ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσιγκντον, Μακρυλλος (46’ Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα