Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-1

Νίκος Μαρούδας
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-1

bet365

Κι αυτός το βιολί του. Την εκπληκτική εικόνα που έχει από την αρχή της χρονιάς διατηρεί ο Ατρόμητος ακόμη και στο φινάλε της σεζόν. Με το γκολ του Μπρούνο στο 88' οι Περιστεριώτες πέρασαν νικητές κι από την Λιβαδειά.

Ακόμα τρεις πόντοι στο σακούλι για τον Ατρόμητο, που σε ένα μέτριο παιχνίδι πήρε τη νίκη με 0-1 χάρη στο πρώτο τέρμα του Μπρούνο με τους Περιστεριώτες. Ωστόσο, η ομάδα του Κάναντι θα είναι οριστικά τέταρτη στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού.

Έτσι έπαιξαν

Ο Ζοσέ Ανιγκό παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Σωτηρίου ήταν στο τέρμα, με τους Τσαμπούρη, Αντιλέχου, Φαβάρο, Ντιόγκο στην άμυνα. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Νιάσε, Καραχάλιος, αριστερό εξτρέμ ο Σαβαντόγκο, δεξί ο Γιακουμάκης με δεκάρι τον Σουμπίνιο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μαρκόφσκι.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι, παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2. Ο Μίρκοβιτς ήταν στο τέρμα, ο Ρισβάνης με τον Χατζηισαΐα στα στόπερ με τον Κιβρακίδη δεξιά και τον Σάκιτς αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μάντσον με τον Ούμπιδες. Μπρούνο και Γιαννούλης ήταν πιο μπροστά τους δεξιά κι αριστερά, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν ο Ουάρντα με τον Ντιγκινί.

Μια ευκαιρία ο Λεβαδειακός και τέλος!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό ποιοτικά, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή, αλλά τον Λεβαδειακό να απειλεί. Μόλις μια ευκαιρία σε όλο το πρώτο ημίχρονο κι αυτή ήταν από τους γηπεδούχους αρκετά νωρίς.

Συγκεκριμένα στο 12', ο Μίρκοβιτς έσωσε τα πλασέ των Μαρκόφσκι και Γιακουμάκη, κρατώντας το μηδέν. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε πραγματικά την παραμικρή ευκαιρία με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Άλλο παιχνίδι στην επανάληψη

Σαφώς καλύτερο σε θέαμα ήταν το δεύτερο ημίχρονο στην Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με την επανέναρξη, όταν στο 49' ο Μαρκόφσκι πέρασε στον Γιακουμάκη κι αυτός από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά πραγματικά στο παιχνίδι.

Ήταν ένα πολύ ωραίο σουτ του Ουάρντα από διαγώνια θέση που κατέληξε στη συμβολή των δοκών. Στο 54', οι Περιστεριώτες απείλησαν ξανά με τον Γιαννούλη από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η ομάδα του Κάναντι πλέον κυριαρχούσε στο παιχνίδι κι έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 62' όταν ο Σωτηρίου απέκρουσε το πλασέ του Ντιγκινί. Στο 69' απείλησε για τελευταία φορά στο παιχνίδι ο Λεβαδειακός. Ο Νιάσε βρέθηκε απέναντι στον Μαρκόφσκι ο οποίος έσωσε το πλασέ του, η μπάλα πήγε στον Σαβαντόγκο ο οποίος πλάσαρε με τον Σάκιτς πάνω στη γραμμή να σώζει.

Τελικά το γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο ήρθε στο 87'. Μετά από ωραία συνεργασία των Μπρούνο, Ουάρντα, Γιαννούλη, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα και ο πρώτος από κοντά σκόραρε για το 0-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν ακόμα ένα τρίποντο στο... αντίο του Ουάρντα, καθώς ο Αιγύπτιος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική.

MVP: Ο Μπρούνο. Σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ατρόμητου κι έδωσε ταυτόχρονα και το τρίποντο στην ομάδα του. Ήταν από τους πλέον δραστήριους ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών στην αναμέτρηση και μαζί με τον Ουάρντα διεκδίκησαν τον τίτλο του MVP, αλλά το γκολ έκανε την διαφορά.

Αδύναμος κρίκος: Ο Γιακουμάκης. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού είχε δύο καλές στιγμές που θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην προηγηθεί ποτέ και στο τέλος να ηττηθεί.

Στο ύψος του: Ο Μίρκοβιτς. Ίσως και να έπρεπε να μπει στη θέση του Μπρούνο! Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του, κατέβασε... ρολά στις φάσεις των Γιακουμάκη, Μαρκόφσκι και Νιάσε με τον Ατρόμητο τελικά να φεύγει και με το διπλό!

Η γκάφα: Την χρεώνεται ο Νιάσε στο πλασέ που κάνει στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Βρέθηκε απέναντι στον Μίρκοβιτς αλλά το τελείωμά του ήταν κακό και το 0-0 έμεινε.

Το στραγάλι: Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σκούλας, θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο ένα από τα δύο που ζήτησε ο Ουάρντα, αλλά δεν το έκανε. Από την στιγμή που ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο δεν θα σταθεί κανείς εκεί, ωστόσο αυτό ήταν και ίσως το μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Ο Ατρόμητος δεν σταματά μέχρι το φινάλε. Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα. Πέρασε κι από την Λιβαδειά, αλλά θα τερματίσει σίγουρα τέταρτος μετά την νίκη του Ολυμπιακού. Είχε για ακόμα ένα παιχνίδι ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Από την άλλη και ο Λεβαδειακός ήταν αρκετά θετικός. Είχε τις φάσεις του, αλλά δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84' Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90+1' Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77' Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66' Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90+2' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66' Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα