Ραμίρεθ: «Πωλείται και ο Αραούχο»!

Γιώργος Τσακίρης
Ραμίρεθ: «Πωλείται και ο Αραούχο»!

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο μέλλον του Αργεντινού άσου αλλά και σε εκείνο του Μάρκο Λιβάια...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (εφ' όλης της ύλης) που παραχώρησε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, που αποτελεί το μεγάλο αφεντικό της Λας Πάλμας, υπήρξε αναφορά και στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο club των Κανάριων Νήσων και παίζουν δανεικοί σε άλλο σύλλογο. Όπως για παράδειγμα ο Σέρχιο Αραούχο...

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μιλώντας για τους δανεικούς υπογράμμισε: «Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο», ήταν κατ' αρχήν τα λόγια του Ραμίρεθ που φυσικά έπειτα άνοιξε την πόρτα της πώλησης για όλους!

«Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες, απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο (σ.σ.: εννοείται πως δεν αναφέρθηκε στην ομάδα που την έκανε)».

Σε ότι αφορά τον Μάρκο Λιβάια θυμίζουμε πως για να επιστρέψει και να ανήκει ξανά στην Λας Πάλμας θα πρέπει η ΑΕΚ να ΜΗΝ κάνει χρήση της οψιόν αγοράς (1.8 εκατ. ευρώ) που εκπνέει τον Ιούνιο τη στιγμή που έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 24χρονο Κροάτη επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα