Διήμερο επαφών στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς

Διήμερο επαφών στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Διήμερο επαφών στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς - που είχε την Πέμπτη επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού στον Ρέντη όπως τον Μοντέστο για μεταγραφικά και άλλα θέματα - θα κάνει το ίδιο και την Παρασκευή.

Mονπελιέ - Σεντ Ετιέν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος έχει δείξει εξαρχής πόσο σοβαρά έχει πάρει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Γύρισε νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν (σ.σ. ήταν να έρθει αρχές Μαϊου στο πρωταρχικό πλάνο) και δουλεύει καθημερινά και σκληρά για τον σχεδιασμό των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ως γνωστόν στον Ρέντη την Πέμπτη και έκανε επαφές με ανθρώπους του συλλόγου - όπως τον Μοντέστο - για θέματα ρόστερ και αρκετά ακόμα. Θα πράξει το ίδιο και την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα