Ξεσηκωμός στη Φιορεντίνα: Έκαναν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες άλλα 2.000 εισιτήρια για τον τελικό με Ολυμπιακό

curva-fiesole_0

bet365

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Φιορεντίνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, καθώς αγόρασαν άλλα 2.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή (17/5).

Ξεσηκωμός επικρατεί στη Φλωρεντία, καθώς οι οπαδοί της Φιορεντίνα αγόρασαν άλλες 2.000 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες για τον σπουδαίο τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Η «La Nazione» ανέφερε σήμερα (17/5) πως ήδη έχουν διατεθεί 5.000 εισιτήρια, με τον συγκεκριμένο αριθμό να αναμενόταν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όταν η πώληση θα απελευθερωθεί και ο μόνος περιορισμός που θα υπάρχει είναι ο ενδιαφερόμενος να έχει κάρτα φιλάθλου και να μπορεί να αγοράσει μόνο ένα μαγικό... χαρτάκι.

Πλέον, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια πώλησής τους την Παρασκευή (17/5) 2.000 εισιτήρια έκαναν... φτερά, ενώ υπενθυμίζουμε πως οι Βιόλα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 9.000 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαϊου.

Κάπως έτσι, οι οπαδοί της Φιορεντίνα βρίσκονται μια «ανάσα» από το sold out και η ιταλική ομάδα σε αντίθεση με την αρχική πληροφόρηση, δεν θα επιστρέψει εισιτήρια στην UEFA, ενώ δεν θα υπάρχουν άλλα που θα μπορούσαν να βρουν μέσώ της UEFA οι οπαδοί των Πειραιωτών σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το sold out.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα