Ο Χιμένεθ πήγε στον πρωταθλητή Ανδρέα...

Ο Χιμένεθ πήγε στον πρωταθλητή Ανδρέα...

Γιώργος Τσακίρης
Ο Χιμένεθ πήγε στον πρωταθλητή Ανδρέα...

bet365

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορούσε να μην επισκεφτεί τον φίλο του Ανδρέα αφού ήθελε να πανηγυρίσει την κούπα (και) με εκείνον...

«Και πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Αντρέας σήμερα θα είναι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και πραγματικός πρωταθλητής, απίστευτος πρωταθλητής». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Μανόλο Χιμένεθ και τα είπε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό που έφερε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΑΕΚ.

Σήμερα ο Σεβιγιάνος τεχνικός της Ένωσης επισκέφτηκε όπως είχε προγραμματίσει από μόνος του τον φιλαράκο του Ανδρέα και είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να πάρει τη ζωγραφιά - δώρο του μικρού φίλου της Ένωσης που όντως συνιστά έναν τεράστιο, τον μεγαλύτερο σίγουρα, πρωταθλητή!

«Όλη η ομάδα, ολη η ΑΕΚ είναι μαζί σου γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας», μέρος από όσα είπε ο κόουτς της Ένωσης στον καλό του φίλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα