Χιμένεθ: «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ» (vid)

Χιμένεθ: «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV μετά την εξασφάλιση του τίτλου για την προσπάθεια όλων στο στρατόπεδο της Ένωσης τη φετινή σεζόν, ενώ τραγούδησε και σύνθημα!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός της ΑΕΚ... πέταγε από τη χαρά του μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού που έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να εξασφαλίσει τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια. Ο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV γι' αυτή την επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιμένεθ:

Για το πως νοιώθει: «Στις μεγάλες κατηγορίες είναι η καλύτερή μου χρονιά ως επαγγελματίας προπονητής. Σε ένα πρωτάθλημα καλείσαι να παίξεις με όλους τους αντιπάλους και εντός και εκτός έδρας. Δεν στηρίζεται ο θεσμός σε μια κλήρωση. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, είμαι χαρούμενος και ελπίζω να μην την ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω και πάντα κάνω είναι να είμαι πολύ προσεκτικός. Να προσπαθώ να μην χαλαρώνω ποτέ και να έχω πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου τον τελικό μου στόχο. Μέσα από όλες τις καταστάσεις που περάσαμε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς νομίζω ότι τα καταφέραμε και τα πήγαμε καλά».

Για τα μυστικά της επιτυχίας: «Τιμή, γενναιότητα, δουλειά, προσωπικότητα και ταπεινότητα».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Σε όλα τα άτομα που είχαν όλη αυτή τη διάθεση για να βοηθήσουν την ΑΕΚ, που υπέφεραν για την ΑΕΚ, στην οικογένειά μου και στον Ανδρέα».

Κλείνοντας τραγούδησε και ένα σύνθημα: «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα