Χοντρά «γκάζια» από Ζαμάνη

Θοδωρής Βασίλης
Χοντρά «γκάζια» από Ζαμάνη

bet365

Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως η κάκιστη εμφάνιση του Πανιωνίου έφερε την έκρηξη του Νίκου Ζαμάνη.

Αθλ. Μπιλμπάο - Λεβάντε και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό και και απώλεσε και τις τελευταίες του ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το χειρότερο όμως για τους «κυανέρυθρους» δεν ήταν αυτή καθ' αυτή η ήττα, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου από ένα σημείο και μετά να παρατάνε το ματς.

Όπως ήταν λογικό η εμφάνιση αυτή έφερε την έκρηξη του Νίκου Ζαμάνη ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του. Ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος βλέποντας την κάκιστη εικόνα της ομάδας ήταν έξαλλος με αποτέλεσμα να κατέβει στα αποδυτήρια και να τρίξει τα δόντια στους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα