Γρηγορίου: «Υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά»

Κώστας Ζάλιαρης
Γρηγορίου: «Υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά»

bet365

Απειρία και αδυναμία αντίδρασης μετά το δύο γκολ του Παναθηναϊκού σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, οδήγησαν τον Πανιώνιο στην ήττα και την κακή εμφάνιση, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» λίγο μετά το 3-0 εις βάρος της ομάδας του, είπε:

«Είχαμε τονίσει πριν το παιχνίδι ότι ήταν σαν τελικός για εμάς αυτό το ματς. Θέλαμε μόνο νίκη αν θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι... Μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 34 λεπτά του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, ήμασταν πιεστικοί, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι και στο επόμενο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ.

Από το πουθενά μείναμε πίσω στο σκορ και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί είχαμε και μικρό μέσο όρο ηλικίας, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά. Από εκεί και πέρα, αυτό που ενοχλεί κι εμένα και τους παίκτες ήταν πως δεν δείξαμε σε κανένα σημείο αντίδραση. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Επαναλαμβάνω ότι υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά. Είναι φυσικό κι επόμενο όταν δεν προηγείσαι ενώ έχεις μπει καλά και όταν φτάνει και το 0-2, είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχει η εμπειρία να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, εκπροσωπούμε αυτή την ομάδα και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και τη γκρεμίσαμε αρκετά σήμερα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα