Ουζουνίδης: «Σεβασμός και... εγωισμός»

Ουζουνίδης: «Σεβασμός και... εγωισμός»

Ουζουνίδης: «Σεβασμός και... εγωισμός»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγο μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που βγάζουν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Ο κόουτς του τριφυλλιού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης:

«Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε τη χρονιά.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα...».

Για όσα έκαναν τη διαφορά στο ματς: «'Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

Για τους παίκτες και πως καταφέρνουν εκείνοι να συνεχίζουν την προσπάθεια: «Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. Έχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια...».

Best of internet