Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός

bet365

Την αποστολή του Λεβαδειακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική της Superleague ανακοίνωσε ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (22/4, 19:00).

Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την Ένωση έμεινε ο Θοδωρής Τριποτσέρης λόγω τιμωρίας, ο Λεονάρντο λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και ο Γιουσούφ με τον Ομπιόρα, που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες: Επασί, Σωτηρίου, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Φάβαρο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Καλτσάς, Νιάσε, Σουμπίνιο, Καθάριος, Ιωαννίδης, Γιακουμάκης, Σαβατόγκο, Μαρκόφσκι, Νίκας, Ντιόγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα