Ξανά ατομικό Βάντερσον και Ομο

Gazzetta team
Ξανά ατομικό Βάντερσον και Ομο

bet365

Ούτε την Παρασκευή κατάφεραν να προπονηθούν Βάντερσον και Όμο στη Λαμία, με τα προβλήματα να παραμένουν ενόψει Παναιτωλικού (22/4, 19:00).

Η προπόνηση των Φθιωτών την Παρασκευή (20/4) πραγματοποιήθηκε δίχως άλλα προβλήματα, πέραν των γνωστών, δηλαδή του Βάντερσον και του Όμο, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο Νιγηριανός μέσος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά μετά τη Μ. Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή των νεοφώτιστων στο Αγρίνιο, για την 28η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Όσο για τον Βραζιλιάνο, που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις και την προηγούμενη εβδομάδα, οι πιθανότητες επίσης δεν είναι με το μέρος του, αλλά αυτό θα φανεί στην προπόνηση του Σαββάτου.

Κατά τα λοιπά, το σημερινό πρόγραμμα των Λαμιωτών περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και εξάσκηση στις σέντρες, καθώς επίσης και τακτική.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής θα συνεχιστεί με πρωϊνή προπόνηση το Σάββατο (21/4), μετά το τέλος της οποίας ο Μπάμπης Τεννές θα ανακοινώσει την αποστολή. Σε αυτή σίγουρα δεν θα περιλαμβάνεται και ο τιμωρημένος λόγω καρτών αρχηγός, Ανέστης Αναστασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα