Πρόστιμο για Αστέρα και Ξάνθη

Gazzetta team
Πρόστιμο για Αστέρα και Ξάνθη

bet365

Με πρόστιμο 3.000 και 6.000 ευρώ αντίστοιχα τιμωρήθηκαν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Superleague, για τη συμπερισφορά των φιλάθλων της με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 15/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 14/04/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/04/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 7954/18/753693 από 17-04-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα