Ατομικό και ο Βάντερσον

Gazzetta team
Ατομικό και ο Βάντερσον

bet365

Εκτός του Όμο, ατομικό έκανε και ο Βάντερσον την Πέμπτη και μένει να φανεί αν θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ως το Σάββατο, ώστε να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (22/4, 19:00).

Μπέρνλι - Τσέλσι με 190+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εκτός του Σουλεϊμάν Όμο, που συνέχισε το ατομικό και βλέπει τις πιθανότητές του ενόψει Αγρινίου να λιγοστεύουν, ούτε ο Βάντερσον προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της Λαμίας.

Ο Βραζιλιάνος αντιμετώπιζε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και πριν τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τελικά αγωνίστηκε ως αλλαγή τότε. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει αύριο και μεθαύριο να βγάλει το ομαδικό πρόγραμα, ώστε να υπολογίζεται από τον Μπάμπη Τεννέ για το παιχνίδι με τα «καναρίνια».

Μετά το τέλος της προπόνησης, στο πλαίσιο της διατήρησης του καλού κλίματος στις τάξεις των νεοφώτιστων, ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο και να μοιραστούν στιγμές κι εκτός γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα