Οι τρεις… τελικοί στο πρωτάθλημα

Οι τρεις… τελικοί στο πρωτάθλημα

Gazzetta team
Οι τρεις… τελικοί στο πρωτάθλημα

bet365

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό της 12ης Μαίου, όμως μέχρι τότε έχει να δώσει τρεις «τελικούς» για το πρωτάθλημα. Πρόγραμμα αποκατάστασης για Μαλεζά, Μουλέν και Μιχόγεβιτς.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η μία θέση στον τελικό είναι δικαιωματικά του ανήκει. Με το απόλυτο εννιά στα εννιά ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου. Μέχρι τότε μένουν ακόμα τρεις τελικοί στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και έτοιμος να συνεχίσει νικηφόρα ως το τέλος. Προκειμένου να το πετύχει αυτό καλείται να δουλέψει σκληρά, όπως ακριβώς κάνει από την αρχή της σεζόν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, άλλωστε, έχουν δείξει πως τίποτα δεν είναι ικανό να τους επηρεάσει και ν’ ανακόψει την πορεία τους. Την Τετάρτη (18.04) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό ημιτελικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ομαδική τακτική και τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Οι Στέλιος Μαλεζάς , Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (19.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα