Ξανά ατομικό ο Όμο

Gazzetta team
Ξανά ατομικό ο Όμο

bet365

Στη Λαμία ο Όμο συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ακολουθώντας ξανά ατομικό πρόγραμμα. Αποθεραπεία ο Καραγιάννης.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκαν οι παίκτες της Λαμίας, με τα γνωστά προβλήματα να συνεχίζουν να απασχολούν τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο Σουλεϊμάν Όμο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης έκανε αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά, δίχως προβλήματα, κάνοντας ασκήσεις με τη μπάλα, τακτική κι εξάσκηση στις σέντρες.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Αγρινίου (22/4, 19:00) θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα