Ο Ανδρούτσος των... πέντε θέσεων!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ανδρούτσος των... πέντε θέσεων!

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αγωνίστηκε ξανά ως δεξί μπακ με την φανέλα του Ολυμπιακού φέτος στο πρωτάθλημα και το Gazzetta.gr καταγράφει τις αλλαγές των θέσεών του και στην τρέχουσα περίοδο.
Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός προφανώς και δεν είναι στο επίπεδο του Ρέτσου. Πλην όμως πρόκειται για ένα παιδί με ταλέντο που μπορεί να αποδώσει κυρίως ως οκτάρι ή και παίζοντας σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ. Ο Ανδρούτσος λοιπόν στα 20 του χρόνια έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Από τότε που αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και τον εξέλιξε και καθιέρωσε στην πρώτη ομάδα ο Μπέντο ακόμα οι εκάστοτε προπονητές του ψάχνουν την ιδανική για εκείνον θέση. Και δείχνουν το ψάχνουν ακόμα. Με βάση την σωματοδομή του και αυτά που έχουμε δει από εκείνον θα ήταν ένα καλό οκτάρι, όπως έχουμε σημειώσει ξανά αλλά και πιο πάνω. Και αυτό παρότι φέτος δεν κάνει τόσο καλά παιχνίδια. Η θέση που θα του ταίριαζε πάντως περισσότερο θα ήταν οκτάρι.
Οι προπονητές του βέβαια έχουν άλλη άποψη και προφανώς εκείνοι ξέρουν κάτι παραπάνω. Ο Λεμονής τον έβαζε εξτρέμ αλλά φέτος έχει παίξει και στο κέντρο αλλά και σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό. Συνολικά όμως τον έχουμε δει σε πέντε θέσεις καθώς έχει αγωνιστεί και ως δεξί μπακ! Για την ακρίβεια έχει παίξει κεντρικός χαφ, επιτελικός, δεξιός και αριστερός εξτρέμ αλλά και δεξιός μπακ. Στο Ολυμπιακός - Ξάνθη ο Γκαρθία ήταν που τον είχε τοποθετήσει στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Η λογική ήταν ο Ανδρούτσος να λειτουργεί ως δεξιός μπακ χαφ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρούτσος γίνεται ένας άλλος... Ρέτσος παίζοντας αρκετές θέσεις. Ο 20χρονος Μαρουσιώτης μεσοεπιθετικός την σεζόν του Μπέντο έπαιζε αμυντικός χαφ και οκτάρι. Ο Πορτογάλος όμως τον είχε χρησιμοποιήσει και ως εξτρέμ και σε άλλες θέσεις πίσω από τον φορ.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Η ίωση του Ομάρ ανάγκασε τον Κόντη να επιστρατεύσει τον Ανδρούτσο για δεξί μπακ για άλλη μία φορά φέτος (σ.σ. στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα της Δευτέρας). Ο πιτσιρικάς φέτος στο σύνολο έχει κάνει 15 ματς, εκ των οποίων τα 8 στην Super League. Η προσπάθειά του ήταν δεδομένη, όπως και η διάθεση, πλην όμως φάνηκε ξανά πως δεν είναι εκεί η θέση του.
Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΡΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Για να κριθεί σωστά και επαρκώς ο Ανδρούτσος θα πρέπει να αρχίζει να παίζει περισσότερο στην θέση του. Να αγωνίζεται σταθερά εκεί που μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Σε μία τέτοια περίσταση θα μπορούν να γίνουν και πιο ασφαλείς κρίσεις. Συνολικά πάντως η περσινή του σεζόν ήταν σαφώς πιο καλή από την φετινή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα