SL K-20: ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1

Δημήτρης Τομαράς
SL K-20: ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1

bet365

Σε εξ’ αναβολής αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο Αλκαζάρ της Λάρισας ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΛ.
Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3’ ο Δήμος βγάζει σέντρα και ο Κατσούκης από κοντά σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πιέζει σ’ όλο το γήπεδο και δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες. Στο 34’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσούκη η μπάλα φτάνει στον Νεοφυτίδη ο οποίος σουτάρει από πολύ καλή θέση αλλά δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’ ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τσερκώνη.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να σκοράρει στο 83’. Ο Κατσούκης βγάζει ωραία ασίστ και ο Βοϊλης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Βασίλης Βούζας είπε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και είναι λογικό γιατί όλοι κρίνονται».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ: Μπίντσης, Κυρμιτζής, Καραμπίνας, Καλούσης, Τάρτας, Καραθάνος, Μπιγκάνος (64’ Βαφειάδης), Μάκρης(86’ Φωτόπουλος), Νούσιος, Μούξιος (55’ Πλατανάς) και Χατζής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος (76΄Τσιριγώτης), Κουγιός, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης, Ζιάκας (64’ Κωστανάσιος), Φυτόπουλος (69’ Ξενιτίδης), Βοϊλης, Κατσούκης και Τσερκώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα