Ερχεται και παίρνει αποφάσεις…

Ερχεται και παίρνει αποφάσεις…

Ερχεται και παίρνει αποφάσεις…

bet365

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, ίσως αποδειχθεί σημαντική και για πολλά ανοικτά θέματα, που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Δικεφάλου».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται την Κυριακή (15/4) να βρίσκεται, μετά από αρκετό καιρό, στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του πάντοτε παίζει το δικό της ρόλο καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις μελλοντικές κινήσεις της ομάδας, με την ποδοσφαιρική σεζόν να πλησιάζει προς το τέλος, αλλά και την επόμενη να βρίσκεται «προ των πυλών».

Λάτσιο - Ρόμα με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ένα σημαντικό θέμα, το οποίο ενδεχομένως να λυθεί αν όχι τώρα, μέσα στο προσεχές διάστημα, αφορά την ανανέωση (με καλύτερους όρους) του συμβολαίου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι δεδομένο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί και μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει μεταξύ της διοίκησης και του 48χρονου προπονητή, ο οποίος περιμένει κάποια στιγμή να συναντηθεί και να συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για την ανανέωση της συνεργασίας με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σε ιδιοκτήτη και προπονητή, για το θέμα του συμβολαίου, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, με τον Ρουμάνο τεχνικό, πάντως, να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της ιδιοκτησίας και μόνον αν συμβούν απίθανα πράγματα μέχρι το φινάλε της σεζόν μπορεί κάτι να αλλάξει επ’ αυτού.

Όμως, δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που παραμένει σε εκκρεμότητα, υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας, ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν, ποιοι θα αποχωρήσουν, σε ποιους τελικά θα προταθεί ανανέωση του συμβολαίου (τα συμβόλαια των Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Κρέσπο, Κάνιας θα μπουν στον τελευταίο τους χρόνο), πόσοι και ποιοι από τους 23 δανεικούς θα επιστρέψουν, ποια παιδιά από την Κ-20 θα «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα. Και φυσικά ποιοι παίκτες (πλην Χατσερίντι ή και του Κόντε, που λέγεται ότι είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ) θα αποκτηθούν στη μεταγραφική περίοδο.

Στην Τούμπα έχουν, ήδη, αρχίσει να γίνονται πολλές συζητήσεις και επαφές, που αφορούν την οργάνωση της ομάδας σ’ όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα