Λουτσέσκου: «Έχουμε 6 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Έχουμε 6 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση των παικτών του μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έχει 6 βαθμούς παραπάνω στο πρωτάθλημα και 1 ματς (με Ολυμπιακό) λιγότερο.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, για εμάς. Είμαστε άτυχοι ή ο Πανιώνιος τυχερός, που το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε με περισσότερη υπομονή. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου και κάτι τελευταίο. Έχουμε έξι βαθμούς παραπάνω και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό, γιατί μας το κλέψανε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα