Παντελίδης: «Αν είσαι φλύαρος...»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Αν είσαι φλύαρος...»

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Αστέρα
Στην έλλειψη ουσίας από μέρους της ομάδας του, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. «Γνωρίζαμε εξ' αρχής ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, γιατί ο Λεβαδειακός, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ σοβαρός. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αν κάνεις τόσες ευκαιρίες, αν είσαι φλύαρος και δεν πετυχαίνεις γκολ με τις φάσεις που κάνεις τότε και ο αντίπαλος θα βρει την στιγμή του. Αυτό πληρώσαμε, την σκέψη που είχαμε στο τελευταίο κομμάτι, την αστοχία και την ατυχία μας. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την νίκη του. Εμείς θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο κόουτς του Αστέρα για την ήττα 1-0 στη Λιβαδειά.
Και συνέχισε. «Εχω μετρήσει 4 παιχνίδια στα παιχνίδια, με την Λαμία, τον Πανιώνιο, με τα Γιάννενα και σήμερα που έχουμε ξεπεράσει τις 20 κλασικές ευκαιρίες και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Σε 4 παιχνίδια δηλαδή έχουμε πάρει 2 βαθμούς, έχουμε σκοράρει μια φορά και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις αυτό. Εγινε σήμερα, και το πληρώσαμε».
Για τον στόχο της 5ης θέσης σχολίασε ότι «κάθε Κυριακή έρχεται πιο κοντά ή απομακρύνεται. Ετσι θα γίνεται μέχρι τέλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα