Εκτός ο Ρισβάνης με τον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Εκτός ο Ρισβάνης με τον Παναθηναϊκό

bet365

Πρόβλημα με τον Ρισβάνη στον Ατρόμητο, με τον Έλληνα αμυντικό να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον έναν εκ των δύο βασικών του κεντρικό αμυντικό θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έμεινε εκτός αποστολής για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε και την 18μελή αποστολή την οποία αποτελούν οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα