«Μισός» στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

Gazzetta team
«Μισός» στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

bet365

Με αρκετές απουσίες για άλλο ένα ματς θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει έξι ποδοσφαιριστές.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη με τον Γιάννη Πετράκη να αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά πολλά προβλήματα. Ο Κρητικός τεχνικός για διάφορους λόγους άφησε εκτός τους Βιδάλ, Σολτάνι, Αποστολόπουλο, Γαρουφαλιά, Μπετρά, Περιστερίδη, με αποτέλεσμα να συμπεριλάβει στη 18άδα δύο νεαρούς επαγγελματίες της Κ20, τους Παπαδόπουλο και Γώγο.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο, καθώς και προπόνηση σε στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιανίκογλου, Λίλα, Καρανίκας, Γώγος, Παπαδόπουλος, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Χαλκιαδάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Μανθάτης, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μιχαήλ, Κόντε, Σκόνδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα