Ξανά στις επάλξεις

Gazzetta team
Ξανά στις επάλξεις

bet365

Επιστροφή στην δράση για το πρωτάθλημα της Super League με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον ελλειπέστατο Πανιώνιο, την ώρα που Αστέρας δοκιμάζεται στην Λιβαδειά. Τέλος, ντέρμπι παραμονής στην Λαμία.

Στην Λαμία, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Και οι δύο είναι κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους και με νίκη λογικά έχουν καθαρίσει. Εκτός ο Όμο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, χωρίς τον Κύργια στην Λαμία οι φιλοξενούμενοι.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Παναθηναϊκός - Ατρόμητος και Λάτσιο - Ρόμα; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λίγη ώρα μετά στην Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί και θέλουν να ολοκληρώσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την έξοδο στην Ευρώπη με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Καλτσά.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Πανιώνιο στην Τούμπα με τις δύο ομάδες να τα λένε ξανά την Τρίτη για το Κύπελλο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέλκα και Μαουρίσιο που έοχυν συμπληρώσει κάρτες και τον τραυματία Μαλεζά. Με πολλές απουσίες και ο Πανιώνιος αφού εκτός έμειναν επτά ποδοσφαιριστές.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (14/4)
Λαμία - Απόλλων (15:00, NS2)
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (17:15, NS2)
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα