Ποτέ ξανά τόσες και τέτοιες αποδείξεις αλήθειας! Στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ…

Ποτέ ξανά τόσες και τέτοιες αποδείξεις αλήθειας! Στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ…

Ποτέ ξανά τόσες και τέτοιες αποδείξεις αλήθειας! Στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όλα όσα αποδείχθηκαν στην εκδίκαση της έφεσης που αφορά τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και φυσικά έχει σχόλια για όσα γίνονται στη Λίγκα με τις αδειοδοτήσεις και φυσικά για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.
Ο ΠΑΟΚ υποστήριζε επί ημέρες ότι ο διαιτητής Κομίνης κάλεσε τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να παιχθούν τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων. Η ΑΕΚ αρνούνταν ότι κάτι τέτοιο συνέβη. Χθες αποδείχθηκε ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα
Ο ΠΑΟΚ υποστήριζε ότι ο διαιτητής είχε πάρει την απόφαση αυτή και μάλιστα σφύριξε για να την επικυρώσει και να βγουν οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ διέψευδε ότι υπάρχει σφύριγμα.. Χθες όλοι είδαμε την αλήθεια με το σφύριγμα Κομίνη, τους παίκτες του ΠΑΟΚ (Μακ, Κάμπος, Μάτος, Μαουρίσιο) να φεύγουν προς το γήπεδο στο οποίο βγήκαν πανηγυρίζοντας, τον φυσιοθεραπευτή να πανηγυρίζει και τον Δημητριάδη να κάνει τις χειρονομίες άρνησης και διακοπής. Η ΑΕΚ που εκτέθηκε με το πρώτο ψέμα (δεν σφύριξε) τώρα παραδέχεται ότι σφύριξε, αλλά για να τους καλέσει να μιλήσουν!!!
Όσον αφορά τον ήχο. Ο ΠΑΟΚ (εδώ και πολλές μέρες) λέει ότι ο Κομίνης που βλέπουμε στη φωτογραφία, έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα και σφύριξε για να βγουν οι ομάδες. Η ΑΕΚ μπορεί να υποστηρίξει ότι απλά το έβαλε στο στόμα για να… καθαρίσει το στραγάλι. Εξάλλου στην παράθεση επιχειρημάτων (τύπου φοβήθηκαν γιατί δεν πήγαν στρατό) έχουν πάρει ήδη το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ χθες στο Εφετείο ζητούσε να παρουσιαστεί και να ληφθεί υπόψη το βίντεο. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να ΜΗΝ εμφανιστεί το βίντεο και φυσικά να μην ληφθεί υπόψη. Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτή, για το ποιος φοβάται την αλήθεια δεν υπάρχει.
Η ΑΕΚ στήριξε όλη την νομική τακτική της στο ότι οι παίκτες της (που δεν πήγαν και φαντάροι) τρομοκρατήθηκαν εκείνο το βράδυ στην Τούμπα. Αποδείχθηκε χθες και από την κατάθεση Δημάτου, αλλά και από το βίντεο των αποδυτηρίων που άλλοι γελούσαν, άλλοι έπιναν καφέ και άλλοι όπως ο Χριστοδουλόπουλος έβγαιναν φωτογραφίες, ότι το κλίμα ήταν απολύτως φυσιολογικό.
Να θυμίσουμε τις δηλώσεις Κονέ για το ότι μας ζήτησαν να βγούμε, αλλά ήταν αργά…
Να θυμίσουμε τις δηλώσεις Χιμένεθ για το ότι δεν είδαμε όπλο στο γήπεδο και ότι ο πρόεδρος μας ζήτησε να μην βγούμε;
Να θυμίσουμε ότι ο Δημητριάδης άλλαξε την αρχική του κατάθεση στην αστυνομία για να τονίσει ότι είδε πιστόλι στο γήπεδο;
Αν είχε κάποιος αμφιβολία για το ποιος έλεγε αλήθεια για τα αποδυτήρια και τι συνέβη, πήρε τις απαντήσεις μέσα από τη χθεσινή διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσων. Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε 100% και η ΑΕΚ που μετά τους φαντάρους έθεσε και θέμα Ολυμπιακών αγώνων και ανακωχής (!!) επιμένει μόνο στην εικόνα του Σαββίδη! Δικαίωμά της!
Και τώρα έχει και το βίντεο όπου και πάλι αποδεικνύεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία επαφή με τον διαιτητή. Η ΑΕΚ που αρνούνταν με όλη της τη δύναμη την παρουσίαση του τετράωρου βίντεο, τελικά επικαλείται αυτή την σκηνή, που δεν αποδεικνύει καμία απειλή
(Αν το τετράωρο βίντεο ή το πεντάλεπτο, δικαίωνε τις θέσεις της ΑΕΚ, θα έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια! Τώρα γίνεται προσπάθεια να περάσει στα ψιλά. Το βίντεο, αλλά και όλες οι χθεσινές αποκαλύψεις, όπως και οι θέσεις του ΠΑΟΚ. Εκπλήσσεται κανείς από αυτές τις τακτικές; Δεν τις ξαναζήσαμε πριν λίγες μέρες με Σαββίδη και Μαρινάκη; Είπαμε όμως για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ... Ο ένας θέλει δίκη εντυπώσεων και ο άλλος δίκη ουσίας).
Όλη η Ελλάδα λοιπόν κατάλαβε τι έγινε και ποιος δεν βγήκε να παίξει. Όλη η Ελλάδα κατάλαβε ποιος κάνει τα πάντα για να πάρει το παιχνίδι και το πρωτάθλημα στα χαρτιά, μια και εκείνο το ματς το έχανε με 1-0. Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές. Και η εικόνα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας. (Όχι ότι δεν τα είπαν πολύ καλά Κωνσταντινίδης και Δημάτος, που επίσης η ΑΕΚ δεν ήθελε να καταθέσουν…).
* Και όσον αφορά τις πιέσεις για να εκδοθεί «βολική» απόφαση; Να ρωτήσουμε τον υφυπουργό όλων των Ελλήνων Γιώργο Βασιλειάδη, που προκαταβάλει απόφαση και θεωρεί δεδομένo ότι στις 6/5 η ΑΕΚ θα έχει φιέστα…
* Αποδείξεις του πόσο μπορεί να ξεφτιλιστεί το ποδόσφαιρό μας και ειδικά όσοι… σκίζουν τα ρούχα τους όταν μιλάνε για τη νομιμότητα που πρέπει να εφαρμοστεί σε… άλλους, είχαμε χθες στη Λίγκα. Το πρόβλημα που προκάλεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα είναι κατανοητό και η αγωνία των Παναθηναϊκών απολύτως σεβαστή. Αλλά το να υπάρχουν ομάδες που ψάχνουν πώς θα παρανομήσουν, που ζητούν έκτακτο συμβούλιο και τελικά δεν πάνε για να ψάξουν διαφορετικό τρόπο να αλλάξουν νόμους, διατάξεις και προθεσμίες, ομάδες που μάλιστα τολμάνε να κουνάνε και το δάκτυλο σε άλλους όταν πρόκειται για θέματα δικαιοσύνης και νομιμότητα, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο αξιοπρέπειας. Λίγη ντροπή.
Ποιος από την ΑΕΚ (ειδικά από εκεί, γιατί και ο Ολυμπιακός συμπορεύεται) θα ξαναμιλήσει για νομιμότητα μετά από όλα αυτά που θέλουν να πετύχουν με το ζόρι, για να βοηθήσουν μία ΠΑΕ που αρνείται να πληρώσει ή έστω να κάνει μία προσπάθεια για να διακανονίσει τις υποχρεώσεις της;
* Αποδείξεις (αγωνιστικής ανωτερότητας αυτή τη φορά) είχαμε και στο μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ. Ήταν μία δεύτερη άνετη επικράτηση σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Με 21 πόντους εντός και μόλις εννιά εκτός. Μέσα στην Αθήνα, χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας του Παπαθεοδώρου στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και πάλι την ΑΕΚ έχοντας έντεκα φάουλ παραπάνω, εκτελώντας τις μισές βολές από τους αντιπάλους του. Αυτούς, που μόνο με τους διαιτητές και πολλές αστείες αποφάσεις τους, διατηρούνταν σε αξιοπρεπείς διαφορές πίσω από την καλύτερη ομάδα (16 ασίστ) στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ άλλη μία φορά ( μέχρι τώρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα όπου όλοι παίζουν με όλους επί ίσοις όροις σε ένα μεγάλο διάστημα και όχι σε 2-3 βραδιές ) η ΑΕΚ και το πλούσιο ρόστερ της, υπάρχει απλά για να αποδεικνύει ότι στον ΠΑΟΚ έχουν απείρως μεγαλύτερη μπασκετική γνώση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.