«Δάρας και Ζαμάνης είναι εραστές της μπάλας, δεν οπλοφορούν»

Gazzetta team
«Δάρας και Ζαμάνης είναι εραστές της μπάλας, δεν οπλοφορούν»

bet365

Ο Μάτιτς Κότνικ είναι από τους παίκτες που εντυπωσίασαν στον Πανιώνιο και ο ίδιος μίλησε για το ενδιαφέρον που ακούγεται προς το πρόσωπό του, αλλά και για τους Δάρα και Ζαμάνη λέγοντας ότι είναι εραστές της μπάλας.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ με 220+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Είναι ωραίο να ακούς τέτοιες φήμες. Για μένα το σημαντικότερο είναι να τελειώσω καλά την σεζόν και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Από οικονομικής πλευράς έκανα το βήμα μπροστά στην καριέρα μου, η ομάδα είναι καλά οργανωμένη. Δεν είναι τέλεια, αλλά είναι εντάξει. Μου λένε ότι τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα πριν από την οικονομική κρίση αλλά η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά», ανέφερε αρχικά στην siol.net για να προσθέσει στην συνέχεια για τους Δάρα, Ζαμάνη:

«Είναι και οι δύο εραστές του ποδοσφαίρου. Και όχι, δεν... οπλοφορούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα