Μετά την σωτηρία, Νταμπίζας και προπονητής!

Μετά την σωτηρία, Νταμπίζας και προπονητής!

Νίκος Αθανασίου
Μετά την σωτηρία, Νταμπίζας και προπονητής!

bet365

Μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παναθηναϊκού, θα γίνει η τελική επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα που παραμένει διστακτικός. Οι συζητήσεις με τον Ουζουνίδη που είναι σχεδόν απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία.

Την ερχόμενη εβδομάδα στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παναθηναϊκού στην κατηγορία που θα έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή μία τεράστια ξεφτίλα που θα έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου.

Μόλις «κλειδώσει» η αποφυγή του υποβιβασμού αναμένεται να γίνει η τελική επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο πρώην «πράσινος» παράγοντας έχει πλέον πολύ καλή σχέση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το αν θα επιστρέψει. Για την ώρα παραμένει διστακτικός και πως θα μπορούσε διαφορετικά μετά τα όσα έγιναν και φέτος στην ΠΑΕ από τον Αλαφούζο.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον πάγκο της ομάδας. Συζητήσεις που για την ώρα φαντάζει σχεδόν απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τα... είδε όλα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πολύ δύσκολα θα εμπιστευόταν ξανά τους ανθρώπους που του... πριόνιζαν την καρέκλα και που δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους για μια σειρά από σοβαρά αγωνιστικά και όχι μόνο ζητήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα