Ολυμπιακός: Οι δανεικοί για come back και οι δανεικοί και... αγύριστοι!

Ολυμπιακός: Οι δανεικοί για come back και οι δανεικοί και... αγύριστοι!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δανεικοί για come back και οι δανεικοί και... αγύριστοι!

bet365

Δεν είναι και λίγοι οι δανεικοί της ομάδας του Ολυμπιακού που είναι στο πλάνο επιστροφής για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως υπάρχουν και οι δεδομένοι για... αποχώρηση.
Ο Ολυμπιακός επισήμως έχει 15 δανεικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό συν την υπόθεση του Γιαννιώτη. Εξ αυτών αρκετοί είναι εκείνοι που προορίζονται για επιστροφή.
Ο κίπερ του Ατρόμητου - όπως έχουμε τονίσει ξανά - αν και δεν είναι σε καθεστώς δανεισμού με ένα ποσό επιστρέφει το καλοκαίρι, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει. Από εκεί και μετά ο Τσιμίκας, που έχει πάντως πέραση και στην Ολλανδία, είναι για να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής μετά την τρομερή χρονιά στη Βίλεμ. Για τον Λαϊφη ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την επάνοδό του, έχοντας... σύμμαχο έως ένα σημείο και τον ίδιο τον Κύπριο στόπερ. Οι Σιώπης και Ρισβάνης με την χρονιά που κάνουν αντίστοιχα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο είναι για να επανέρχονται στο ρόστερ ενώ καλή άποψη υπάρχει και για τον Λάτσι της Αξαζιό. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με τουλάχιστον έξι παίκτες ενώ ακόμα δεν είναι σαφές το πλαίσιο με περιπτώσεις σαν του Γούτα.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ...
Υπάρχουν και εκείνοι που ξεκάθαρα δεν γυρίζουν. Όπως ο Εμενίκε του οποίου θα λυθεί το συμβόλαιο, ο Ζντιέλαρ που θα μείνει στην Παρτιζάν, ο Καραμάνος που προτιμάει Ευρώπη και περισσότερο Πορτογαλία, ο Βούκοβιτς που θα συνεχίσει Ιταλία, ο Μαρτίνες που θα αναζητήσει αλλού την... τύχη του και ενώ ο Μανθάτης έχει κλείσει με διετή δανεισμό στον ΠΑΣ. Επίσης ο Γιαννιώτας που όλα δείχνουν ότι θα μείνει στην ομάδα της Βαγιαδολίδ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα