Τι 58, τι 55, τι 52! Η ουσία είναι μία…

Τι 58, τι 55, τι 52! Η ουσία είναι μία…

Τι 58, τι 55, τι 52! Η ουσία είναι μία…

bet365

Ο Σταύρος Σουντουλίδης στον απόηχο της νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι μάζεψε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και συμφωνεί πως «κανείς δεν μπορεί να αποφεύγει το γήπεδο για πάντα…»!

Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει στον Λουτσέσκου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ,τι ακριβώς έχει συμβεί τις τελευταίες 35 μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μάλλον, δε θα τα καταφέρει.

O Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε 58 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό...». Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ίδιο μήκος κύματος: «Από τη στιγμή που δεν μας αφήνουν να δείξουμε τι αξίζουμε, πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο».

Ο Δημήτρης Πέλκας πάνω κάτω είπε τα ίδια πράγματα: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές...».

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο ίδιο μοτίβο: «Να δείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές εντός αγωνιστικού χώρου...».

Ο σκόρερ Τζάλμα Κάμπος υποστήριξε με νόημα: «Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, δεν ήταν σίγουρος αν η ομάδα του κέρδισε στο Περιστέρι, με εμφανή σημάδια ειρωνείας στην ανάρτησή του, ενώ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στον match report του αγώνα με τον Ατρόμητο καταλήγει γράφοντας: «κανείς δεν μπορεί να αποφεύγει το γήπεδο για πάντα…»!

Αντε, τώρα, να πείσεις τους παίκτες του «Δικεφάλου» ότι δεν έχουν 55 κερδισμένους βαθμούς στο γήπεδο (αφού έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και έχουν 52 βαθμούς, όσους δηλαδή αναγράφει η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας (και πάλι βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τους «ερυθρόλευκους») και με ένα ματς λιγότερο,

Οι υπόλοιπες ομάδες (πλην του Ολυμπιακού που κέρδισε 0-3 στα χαρτιά) θα έχουν παίξει 26 αγώνες και αυτοί 25 παιχνίδια, κουβαλώντας και μια αφαίρεση τριών βαθμών στην πλάτη τους, βάσει της πρωτόδικης απόφασης του δικαστή Καποδίστρια για όσα έγιναν στο ντέρμπι της 11ης Μαρτίου με την ΑΕΚ.

Οποιος μπορέσει να τους πείσει όλους αυτούς, ότι δεν έχουν 55 βαθμούς και δεν κέρδισαν την Ενωση, με το κανονικό γκολ του Βαρέλα στο 90’, θα είναι… ήρωας. Η εύκολη λύση είναι κάποιο ειρωνικό σχόλιο, ο χλευασμός, αλλά ουσιαστικές απαντήσεις δεν έχει κανένας μας.

Ένα είναι σίγουρο: το γκολ του Τζάλμα Κάμπος (δεν) ήταν οφσάιντ. Αντίθετα, ήταν δουλεμένο στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής. Στην ίδια εστία (προς τη Θύρα 4) που είχε σκοράρει και ο Βαρέλα!

Ευτυχώς γι' αυτούς έλειπαν από την Τούμπα και το Περιστέρι, 24 ώρες μετά, αυτοί που αποφάσισαν να το ακυρώσουν εκείνο το βράδυ με την ΑΕΚ. Κάτι είναι και αυτό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταύρος Σουντουλίδης

Στα 17 του έκανε τα πρώτα του βήματα, ανεβαίνοντας με «κοντό παντελονάκι» τα σκαλοπάτια του κτιρίου της «Μακεδονίας», επί της Μοναστηρίου, χαζεύοντας από απόσταση «ιερά τέρατα» της θεσσαλονικιώτικης δημοσιογραφίας. Ένας κλασικός «εφημεριδάς» ολκής, ο αείμνηστος Σταύρος Μπαλτίδης φρόντισε και του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα του βήματα, άλλωστε η εφημερίδα παραμένει η πρώτη και μοναδική αγάπη του.

Έχοντας περάσει από το σύνολο των εντύπων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία», «Αγγελιοφόρος», «Σπορ του Βορρά»), αποτέλεσε βασικό στέλεχος του περιοδικού «Φωνή των Σπορ», μιας πρωτοποριακής προσπάθειας για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1995 η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του με το Star Channel, ακολούθησε η ΕΡΤ-3, βίωσε τη «μαγεία» του ραδιοφώνου (FM-100, Helexpo 105 FM, Flash 96.0) και αρκετά νωρίς, κάπου γύρω στο 2005, «κολύμπησε» στον ωκεανό του διαδικτύου, με τις πρώτες αμιγώς αθλητικές ιστοσελίδες, το «Sportnews.gr», πολύ πριν δηλαδή αποτελέσει μέλος της μεγάλης παρέας του Gazzetta.

Η ενασχόληση του με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον οδήγησε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και να ζήσει «από μέσα», ως μέλος του Γραφείου Τύπου, την περίοδο της… επανάστασης του Ζαγοράκη.