Εκδικάστηκε του Βέμερ, έρχεται το -3

Εκδικάστηκε του Βέμερ, έρχεται το -3

Gazzetta team
Εκδικάστηκε του Βέμερ, έρχεται το -3

bet365

Αν αναμονή της απόφασης για την ενεργοποίηση της αφαίρεσης βαθμών για την υπόθεση του Γενς Βέμερ, είναι στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός Superfoods - Βαλένθια με επιστροφή* πονταρίσματος! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Παρά το αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκό για ακόμη μία αναβολή, η υπόθεση με την ενεργοποίηση του -3 για τον Γενς Βέμερ εκδικάστηκε κανονικά την Παρασκευή.

Οι «πράσινοι» μέσω του δικηγόρου τους, Άλκη Παπαντωνίου ζήτησαν να πάει το όλο θέμα για άλλη μέρα, καθώς όπως είπαν η συγκεκριμένη διαδικασία συνήθως διαρκεί 3-4 μήνες, ενώ σε υποθέσεις της FIFA 6-8.

Φυσικά η πλευρά του Γερμανού αμυντικού ήταν αντίθετη, λέγοντας οτι δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από τα τέλη Ιουλίου και πως οι προτάσεις που της έγιναν ήταν καφενειακού επιπέδου. Μάλιστα αποκάλυψε πως η πρώτη ήταν να πάρει 200.000 ο παίκτης και να χαρίσει τα υπόλοιπα, ενώ η δεύτερη ήταν να πάρει 50.000 μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Αν η απόφαση βγει σήμερα, οι «πράσινοι» θα έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη να πληρώσουν, ενώ αν πάει για αργότερα θα έχει περιθώριο θα πάει τρεις μέρες μετά το ματς με τον Ατρόμητο που είναι στις 15 Απριλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα