«Κοιτάει» Κοροβέση ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
«Κοιτάει» Κοροβέση ο Πανιώνιος

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά και δεν αποκλείεται να ανηφορίσει στην Αθήνα με τον Πανιώνιο να εξετάζει την περίπτωσή του.

Στην Πλατεία έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν πιάσει δουλειά για τα καλά. Οι «κυανέρυθροι» αφού ξεκαθάρισαν την τηλεοπτική τους στέγη με την συμφωνία με τη Nova ξεκίνησαν ήδη να κοιτάνε το μέλλον και τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του Πανιωνίου κοιτάνε ήδη στην αγορά για ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης χρονιάς και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε επαφή με τον Νίκο Κοροβέση ο οποίος έμεινε ελεύθερος την Πέμπτη (29/3) από τον Πλατανιά εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους.

Το καλοκαίρι ο Πανιώνιος θα βγει στην αγορά για την εύρεση ακραίου ποδοσφαιριστή, αφού ο δανεισμός του Λάζαρου Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ λήγει, ενώ δεν αποκλείεται ένας εκ των Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς να παραχωρηθεί εφόσον έρθει μια ικανοποιητική πρόταση.

Από την πλευρά του ο 26χρονος άσος είναι θετικός σε μια πιθανή μετακίνησή του στην Πλατεία, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου (από το 2008 έως το 2010) πριν μετακομίσει σε Παναιγιάλειο, Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα