Το «κεφάλαιο» Μαργκάσα

Το «κεφάλαιο» Μαργκάσα

Γιώργος Ντυμένος
Το «κεφάλαιο» Μαργκάσα

bet365

Ο 32χρονος πολιτογραφημένος Κύπριος χαφ δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια και η ΑΕΛ... καραδοκεί
Στο κάδρο της ΑΕΛ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ρενάτο Μαργκάσα και στην Κύπρο γίνονται συνεχείς αναφορές γύρω από το «φλερτ» των «βυσσινί» με τον έμπειρο χαφ. Για χάρη του οποίου ο Βασίλης Βάνης φέρεται να βρέθηκε πρόσφατα στο νησί της Αφροδίτης και να παρακολούθησε το φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου. Οπου ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.
Πλέον φαίνεται πως είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Τις τελευταίες ώρες «φιξαρίστηκε», σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα, πως ο Μαργκάσα – έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία και πολιτογραφήθηκε Κύπριος – θα αποχωρήσει από την Ομόνοια και αναζητείται φόρμουλα ώστε αυτό να γίνει φιλικά. Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να εξετάζει σοβαρά μετά από μία δεκαετία να συνεχίσει εκτός Κύπρου, όπου βρίσκεται από το 2008 αρχικά για τη Δόξα Κατοκοπιάς, ύστερα για την ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον για την Ομόνοια.
Και κάπου εδώ... κουμπώνει η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» τον «κοιτάνε» και μάλιστα ζεστά, ενώ και ο Μαργκάσα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει να μαζεύει πληροφορίες για τη Λάρισα. Ετσι ενδέχεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα