«Ξεμούδιασαν» Λαμία και ΑΕΛ

Gazzetta team
«Ξεμούδιασαν» Λαμία και ΑΕΛ

bet365

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε σήμερα της Λάρισας με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ
Τη νίκη με 2-1 πήρε σήμερα η Λαμία κόντρα στη Λάρισα, καθώς οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο ΔΑΚ σε φιλικό παιχνίδι.
Οι «νεοφώτιστοι» της Σούπερ Λιγκ ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κέρδισαν χάρις σε γκολ του Κουκόλη στο 90', σε ένα ματς όπου έγιναν πολλές εκατέρωθεν δοκιμές (π.χ. αμφότερες έπαιξαν με τριάδα στην άμυνα).
Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 26' με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μλαντένοβιτς, αλλά ο Φράγκος ισοφάρισε στο 59'. Στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης και πριν το νικητήριο τέρμα του φινάλε, οι γηπεδούχοι απώλεσαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Λινάρδο.
ΠΑΣ Λαμία: Πίτκας, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Άντρονικ, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Ακόστα, Μπούτνικ, Βάντερσον. Επαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Λινάρδος, Φράγκος, Μπουλούλης,
Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Μανιάς, Πατσαρούχας.
ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μόρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Λαγός, Φατιόν, Ναζλίδης, Μπλάντενοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετις. Επαιξαν και οι Σαφαρίκας, Κριζμάν, Περόνε, Λεοζίνιο, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Καρατάσιος, Λυκούργος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Μπάλλας, Γκόλιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα