ΠΑΟΚ: «Πέσε και παίρνε…» (vid)

ΠΑΟΚ: «Πέσε και παίρνε…» (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Πέσε και παίρνε…» (vid)

bet365

Στο… πλευρό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που συμπαραστάθηκε στον Ολλανδό για το χαμένο στοίχημα στη διάρκεια της σημερινής (23/3) προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Προπόνηση χωρίς χαβαλέ και καζούρα δεν γίνεται. Και αυτό έγινε εύκολα αντιληπτό στην προπόνηση της Παρασκευής. Τι εννοούμε; Δείτε το βίντεο του PAOK TV και θα καταλάβετε…

Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό και αυτό το αποδεικνύουν οι μικρές, ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητας, που παρακολουθείτε μέσα από το PAOK TV. Την Παρασκευή είχαμε δύο ιδιαίτερα σκηνικά.

Μουλέν και Μάτος ακόμα ψάχνουν την μπάλα…Οι δύο ποδοσφαιριστές έπεσαν θύματα των συμπαικτών τους σε μία παρτίδα κορόιδο, με τον Βραζιλιάνο στο φινάλε να πέφτει στο έδαφος ανήμπορος να τους σταματήσει. Μετά το κορόιδο σειρά είχε η τακτική.

Οι ηττημένοι της άσκησης κλήθηκαν να κάνουν κάμψεις με τον Ράζβαν Λουτσέκσου να συμπαρίσταται στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ».

Δείτε εδώ όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα