Ο Λεβαδειακός «απάντησε» στον Ηρακλή

Gazzetta team
Ο Λεβαδειακός «απάντησε» στον Ηρακλή

bet365

Οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε σήμερα ο Γηραιός σε όλους τους αρμόδιους φορείς
Στον Ηρακλή «απάντησε» ο Λεβαδειακός, καθώς με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στο εξώδικο που απέστειλε σήμερα ο Γηραιός σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φέτος με ικανοποίηση διαβάσαμε στον τύπο ότι το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ απέστειλε εξώδικο στον Πρωθυπουργό στον Υφυπουργό Αθλητισμού στην ΕΠΟ, στη Λίγκα και σε άλλους φορείς, με την οποία ζητά να εφαρμοσθούν τα νόμιμα, σε ότι αφορά την ισχύ των Κανονισμών αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League και των ποινών που θα πρέπει να ισχύσουν.
Η θέση αυτή του ερασιτέχνη ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ δικαιώνει άμεσα και ρητά την περσινή μας θέση, με την οποία ζητούσαμε ακριβώς αυτό, δηλαδή να εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί Αδειοδότησης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση παράβασής τους, κάτι που τελικά κρίθηκε ορθό δικαστικά σε τελικό στάδιο, όχι από ανύπαρκτους κουμπάρους και άλλους απίθανους δήθεν υποστηρικτές μας, αλλά από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποτελούμενο από αρεοπαγίτες δικαστές.
Πέρυσι βέβαια η θέση αυτή του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ήταν ακριβώς αντίθετη, επιζητώντας να μην εφαρμοσθούν οι ισχύοντες Κανονισμοί αδειοδότησης και οι ισχύουσες ποινές, κινητοποιώντας προς την λάθος κατεύθυνση υπουργούς, βουλευτές και τους αγνούς φιλάθλους του Ηρακλή.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παραμένει σταθερή στην πάγια θέση της χωρίς καμία παρέκκλιση μέχρι και σήμερα, που είναι η τήρηση των εκάστοτε ισχύοντων κανονισμών αδειοδότησης και αυτό θα πράξει και τώρα όποτε, όπου και όταν χρειασθεί να την εκφράσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα