Μιραλάς: «Μόνο Ολυμπιακός»! (pic)

Μιραλάς: «Μόνο Ολυμπιακός»! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Μιραλάς: «Μόνο Ολυμπιακός»! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς έδειξε για ακόμα μία φορά τους ισχυρούς δεσμούς του με τον Ολυμπιακό με σχόλιό του στα social media πως έχει στο μυαλό του μόνο τους Πειραιώτες!

Σε ένα ποστάρισμα στο Instagram ο Βέλγος διεθνής άσος έδειξε ξανά την λατρεία του για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που υπήρχαν σχόλια για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης ο Μιραλάς έγραψε σχετικά: «Ηρεμήστε. Μόνο Ολυμπιακός»!

Ο Κέβιν Μιραλάς γενικότερα είναι δραστήριος στα social media και προφανώς με αυτό του το μήνυμα ήθελε να καταστήσει εκ νέου σαφές το πόσο πολύ θέλει να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Και όπως φαίνεται θα επιδιώξει να γίνει αυτό πράξη... Ο Μιραλάς έκανε και like και στο αρχικό σχόλιο της ανάρτησης που τον... καλούσε να μην φύγει από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα