Στον Βασιλειάδη ο ΠΣΑΠ (pics)

Gazzetta team
Στον Βασιλειάδη ο ΠΣΑΠ (pics)

bet365

Το προεδρείο του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη επισκέφθηκε σήμερα το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. αποτελούμενο από τον πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον ταμία Γιάννη Λαζανά, ενώ μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του συνδέσμου, Θανάσης Μακρινιώτης. Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο Κόρμπος σχολίασε πως «ήταν μια πολύ ωραία κουβέντα, σε πολύ ωραίο κλίμα. Αυτό που του είπαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών χθες, το μεταφέραμε και στον Υπουργό». Μετά ανέφερε ότι «πρέπει να καθίσουν όλοι οι φορείς και να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο».
Για τα προβλήματα του κλάδου σχολίασε πως «είναι πάρα πολλά, και στη Super League και στη Football League, τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει και μπορεί να μην τα κατανοεί. Το πρόβλημα τώρα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος και μιλήσαμε μόνο γι΄ αυτό».
Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ανέφερε ότι «δεν εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή αυτό. Αν ήταν στο χέρι μας θα ξεκίναγε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».
Λίγο αργότερα ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή συνάντηση. «Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Γεώργιο Βασιλειάδη είχε σήμερα το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., αποτελούμενο από τον πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον ταμία Γιάννη Λαζανά. Μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Θανάσης Μακρυνιώτης. Μέσω εποικοδομητικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπήρξε αξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταφέρθηκε στον κύριο Υφυπουργό η πάγια θέση του Π.Σ.Α.Π., για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος», ανέφερε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα