Επιστολή σε Αλαφούζο: «Μην πουλήσετε περιουσιακό στοιχείο, αναλαμβάνουμε τα χρέη»

Επιστολή σε Αλαφούζο: «Μην πουλήσετε περιουσιακό στοιχείο, αναλαμβάνουμε τα χρέη»

Επιστολή σε Αλαφούζο: «Μην πουλήσετε περιουσιακό στοιχείο, αναλαμβάνουμε τα χρέη»

Στην επιστολή που έστειλαν οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο, αναφέρεται πως η κοινοπραξία θα αγοράσει ότι έχει σχέση με την ομάδα, αρκεί να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις.

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η εφημερίδα «LiveSport» αποκάλυψε μεγάλο μέρος από την επιστολή των ξένων επενδυτών και του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Γιάννη Αλαφούζο, περιγράφοντας τους όρους που θέτει η κοινοπραξία.

Η επιστολή

  1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.

  2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.

  3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.

  4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Για τις απαιτήσεις του επενδυτικού σχήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Γιάννη Αλαφούζου, τονίζεται πως από την μέρα παραλαβής της επιστολής έως τις 31 Ιουλίου 2018 ο πωλητής δεν πρέπει να συμφωνήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων (ούτε ποδοσφαιριστών) του Παναθηναϊκού, ούτε να υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή.

Τέλος αναφέρεται πως η «αποκλειστικότητα» θα ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, αν μέχρι τότε δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση.

Best of internet