Γλίτωσε την απαγόρευση, πληρώνει 292.000

Γλίτωσε την απαγόρευση, πληρώνει 292.000

Gazzetta team
Γλίτωσε την απαγόρευση, πληρώνει 292.000

bet365

Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, αλλά υποχρεώνει τους «πράσινους» να πληρώσουν 292.000 ευρώ.

Κορκ Σίτι - Μποέμιανς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αρνητική ήταν η απάντηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, στο αίτημα του Γιώργου Κουτρουμπή να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι όλα είναι καλά στους «πράσινους», καθώς με την ίδια απόφαση τους αναγκάζει να καταφέρουν στον διεθνή στόπερ που πλέον αγωνίζεται στην Σταντάρ Λιέγης 292.114 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την απόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα