Ο Κομίνης δεν είπε τίποτα καινούργιο!

Ο Κομίνης δεν είπε τίποτα καινούργιο!

bet365

Ο διεθνής ρέφερι έστειλε την συμπληρωματική έκθεση προς τον δικαστή κ. Καποδίστρια, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε, ως όφειλε, τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει από την συμπληρωματική έκθεσή του ο Γιώργος Κομίνης δεν αναφέρει τίποτα καινούργιο, παρά τα ερωτήματα που προέκυψαν στην εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Παρασκευή, παραπέμποντας ουσιαστικά σ’ όλα όσα αναφέρει στο «φύλλο αγώνα».

Δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση ή τοποθέτηση για το αν ζήτησε (σφύριξε) από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, δεν διευκρινίζει τίποτα αναφορικά με το πότε αποφάσισε να μετρήσει ως κανονικό το γκολ του Βαρέλα, δεν λέει τίποτα σχετικά με το αν ένοιωσε απειλή από τον Ιβάν Σαββίδη και πότε ακριβώς αντιλήφθηκε την παρουσία όπλου.

Για τα τρία συγκεκριμένα ερωτήματα που του τέθηκαν, μετά την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής (16/3) στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League, ο κ. Κομίνης επιμένει να παραπέμπει στο «φ.α.» που συνέταξε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/3) στα αποδυτήρια της Τούμπας και αποκάλυψε λέξη προς λέξη το gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα