Ο Γιαννιώτας θα ήταν χειρότερος;

Ο Γιαννιώτας θα ήταν χειρότερος;

Ο Γιαννιώτας θα ήταν χειρότερος;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο blog του gazzetta κάποια πράγματα για τους ακραίους κυνηγούς του Ολυμπιακού, με αφορμή μία μικρή είδηση.

Έβλεπα ότι έπαιξε βασικός σήμερα ο Γιαννιώτας στη νίκη 2-1 της Βαγιαδολίδ επί της Αλμερία στο ισπανικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας (στο οποίο η ομάδα του μάχεται να μπει στα μπαράζ της ανόδου), χάνοντας μάλιστα και μία καλή ευκαιρία να σκοράρει.

Και με αφορμή την σχετική ειδησούλα σκέφτηκα τι νόημα έχει να φέρνει και να ακριβοπληρώνει ο Ολυμπιακός τόσους ξένους ακραίους κυνηγούς, έχοντας την προσφορά που έχουν στη φετινή σεζόν και να μην έχει ένα Έλληνα διεθνή, όπως τον Γιαννιώτα, ανεξάρτητα από το πόσο καλή η, μέτρια σεζόν κάνει στην Ισπανία.

Τι έχουν κάνει φέτος οι εξτρέμ του Ολυμπιακού; Από γκολ κι ασίστ εννώ, γιατί αυτή είναι η πρώτη δουλειά τους.

Πάρντο: δύο γκολ με την Σπόρτινγκ μετά το 89’ και με το σκορ 0-3. Δύο γκολ στο 5-1 με τον ουραγό Πλατανιά. Από σκοράρισμα δηλαδή μηδέν ουσία. Από δημιουργία; Το πέναλτι που κέρδισε στο 1-0 με τη Λαμία, δύο γκολ που έφτιαξε από σέντρες και ένα γκολ που έβαλε ο Καρίμ μετά από ένα σουτ του Κολομβιανού στο 4-3 στη Ν. Σμύρνη. Ψιλοπράγματα δηλαδή.

Σεμπά: γκολ μηδέν και δημιουργικά ένα κερδισμένο πέναλτι κι ένα γκολ από κόρνερ του. Δηλαδή σχεδόν τίποτα.

Καρσελά: από τον Ιούλη έως το Γενάρη είχε όλα κι όλα ένα «ψόφιο» γκολ (από φάουλ που έπνιξε ο αντίπαλος γκολκίπερ), μία καλή πάσα στο δεύτερο γκολ του Μπεν στο Βελιγράδι και έφτιαξε δύο γκολ στο 3-0 επί του...Αχαρναϊκού. Πιο ψιλοπράγματα κι από τον Πάρντο!

Μιραλάς: ήρθε τελευταίος κι είναι και τελευταίος σε νούμερα. Απλά κέρδισε ένα πέναλτι στα Περιβόλια και το έβαλε…

Με εξαίρεση τον Μάριν, που δεν είναι κλασικός ακραίος και παίζει συχνά και δεκάρι, αυτά είδαμε φέτος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, από τους εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο ένας πιο λίγα πράγματα από τον άλλο...

Και το ερώτημα είναι: ο Γιαννιώτας, στα 24-25 χρόνια του και μετά από δύο αρκετά γεμάτες σεζόν στον ΑΠΟΕΛ (συνολικά 13 γκολ κι εφτά ασίστ), πόσο χειρότερος θα μπορούσε να είναι ως εξτρέμ στον φετινό Ολυμπιακό;…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.