Βασιλειάδης: «Ούτε βήμα πίσω»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Ούτε βήμα πίσω»

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει βήμα πίσω στο θέμα του ποδοσφαίρου ακόμα κι αν χρειαστεί να υπάρξει Grexit.

Αποσπάσματα απ' όσα είπε στην «Real News»:

Για το αν η κυβέρνηση αντέχει ένα Grexit στο ποδόσφαιρο: «Τούτη εδώ η κυβέρνηση είναι η μοναδική η οποία αντέχει κάθε σύγκρουση, προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει μια κανονική χώρα σε όλους τους τομείς. Έτσι και στο ποδόσφαιρο είναι αποφασισμένη να αναλάβει κάθε πολιτικό κόστος. Επομένως, προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει Grexit».

Λέστερ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε ακόμη γι΄ αυτό. Νομίζω ότι όταν θα φτάσει η ώρα του τελικού η κατάσταση θα είναι απολύτως ήρεμη και θα μπορέσουν να γίνουν τα πάντα όπως πρέπει. Αλλά θα πρέπει να τονιστεί πως, αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ξανά δύσκολες αποφάσεις».

Για τους ιδιοκτήτες των ομάδων: «Οι ιδιοκτήτες και οι φορείς του ποδοσφαίρου, η Λίγκα, η ΕΠΟ, θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τις ομάδες τους με οικονομικούς όρους, όπως άλλωστε επιτάσσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και τις βλέπουν ως μέσο για να επιτύχουν άλλες επιδιώξεις, ο καθένας τις δικές του. Μάλιστα, χρησιμοποιούν πολλές φορές τον κόσμο της ομάδας τους είτε ως όχημα για την επίτευξη αλλότριων με το ποδόσφαιρο σκοπών είτε ως ασπίδα για την αποφυγή λογοδοσίας σε άλλους τομείς της δημόσιας σφαίρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα