Τα είπε και με Κέρκυρα ο Βασιλειάδης

Νίκος Μαρούδας
Τα είπε και με Κέρκυρα ο Βασιλειάδης

bet365

Το τελευταίο ραντεβού με τους προέδρους των ΠΑΕ είχε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με τον πρόεδρο της Κέρκυρας Γιώργο Ζαρκάδα να περνά την πόρτα του γραφείου του. Δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πλατανιά.

Τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους προέδρους των 12 ΠΑΕ ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή.

Τελευταίες ομάδες που είχαν κλειθεί να μιλήσουν μαζί του ήταν οι ΠΑΕ Κέρκυρα και Πλατανιάς. Ο λόγος που η συνάντηση με τις δύο αυτές ΠΑΕ είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή ήταν η χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός πως πρόκειται για νησιώτικες ομάδες. Στο γραφείο του Υφυπουργού, βρέθηκε μόνο ο πρόεδρος της Κέρκυρας Γιώργος Ζαρκάδας, μιας και ο αντίστοιχος του Πλατανιά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η συνάντηση του κ. Ζαρκάδα με τον κ. Βασιλειάδη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως και τις προηγούμενες μέρες, έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης τα ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τα οποία βρήκαν σύμφωνο και τον πρόεδρος της Κέρκυρας.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις οι οποίες και θα είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα