Ο Χούμπελ και οι Rolling Stones! (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Χούμπελ και οι Rolling Stones! (pic & vid)

bet365

Ο Αυστριακός Χούμπελ έδειξε την αγάπη του για τους Rolling Stones μνημονεύοντας και συγκεκριμένο κομμάτι τους από το 1966, που είχε πρωτοβγει ως single.

Πρόκειται για το κομμάτι Paint It, Black. To Paint It Black είναι τραγούδι των Rolling Stones, γραμμένο από τη συνεργασία Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς, και πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάιο του 1966 ως single. Αργότερα συμπεριλήφθηκε στην αμερικανική έκδοση του δίσκου Aftermath, το 1966. Χαρακτηριστικό του κομματιού είναι η χρήση του σιτάρ, έγχορδο ένα ινδικό μουσικό όργανο και ενώ έχει στοιχεία ψυχεδελικού ροκ και raga rock. Το τραγούδι έφτασε τη 1η θέση στα βρετανικά charts αλλά και στα αμερικάνικα και αποτέλεσε το ένα από τα τρία κομμάτια του συγκροτήματος που πιάνει την κορυφή στα αμερικανικά charts και το ένα από τα έξι των βρετανικών. Έχει αποκτήσει πολλές διασκευές, έχει βρεθεί σε πολλά compilation άλμπουμ και ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Ο κ. Χούμπελ το χρησιμοποίησε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως δεν θέλει ακόμα τουλάχιστον να τα βάψει μαύρα και να τα βλέπει όλα μαύρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα