FIFA: «Δεν αποφασίζουμε, συμβουλεύουμε»

Δημήτρης Ρούσσος
FIFA: «Δεν αποφασίζουμε, συμβουλεύουμε»

bet365

Στις 10:15 έφτασε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η αντιπροσωπεία της FIFA, μαζί με τον Βαγγέλη Γραμμένο, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος βρίσκεται για άλλη μια φορά, για τους λάθος λόγους, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τα γεγονότα της Τούμπας, αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, της FIFA, έφτασε στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει με την ελληνική πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο Υφυπουργείο βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ΕΠΟ προεξάρχοντος του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου.

Στις στιγμές που μοιράστηκαν μπροστά στις κάμερες, ο κ.Βασιλειαδης είχε χειραψία με τον κ. Χούμπερτ, στον οποίο ευχήθηκε «ας βρούμε μερικές λύσεις». Τότε ο Αυστριακός επισήμανε μπροστά στους δημοσιογράφους πως «εμείς είμαστε εδώ για να συμβουλέψουμε, όχι για να αποφασίσουμε ή να επιβάλλουμε». Τότε ο Υφυπουργός συμφώνησε, λέγοντας: «Ακριβώς, όπως κάνετε και με την ομοσπονδία». Ο κ. Χούμπερτ υπερθεμάτισε, λέγοντας «άλλο η πολιτική κι άλλο το ποδόσφαιρο».

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 10:20, με το αντικείμενο να είναι γνωστό, αλλά όσα θα προκύψουν και σε συνδυασμό με τις ειδήσεις που ενδεχομένως βγουν από τη συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της FIFA στα γραφεία της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ (12:00) να είναι ακόμα «ανοικτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα